Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Мртав лежао у стану од Божића?

rssBookmark and Share

24.02.2016. Вечерње новости, Ало

Ватрогасци и лекари Хитне помоћи затекли су у стану у Улици Хајдук Вељка беживотно тело Нишлије П.Т. (65) за којег се сумња да је преминуо пре месец и по дана

Илустарција
Илустарција

Ватрогасци и лекари Хитне помоћи затекли су у стану у Улици Хајдук Вељка беживотно тело Нишлије П.Т. (65) за којег се сумња да је преминуо пре месец и по дана, пишу београдски медији. 

Према речима комшија из зграде, човек је живео сам а последњи пут је виђен ван свог стана на Божић па се претпоставља да је тада и преминуо.

- Једна комшиница је позвала полицију и ватрогасце јер се из стана ширио непријатан мирис трулежи. Она је уназад данима неколико пута долазила до његовог стана и звонила али он није отварао. Пошто је почео да се осећа непријатан мирис позвала је ватрогасце. Када су врата отворена на силу, нађено је његово беживотно тело на поду поред кревета. Изглед да је ударио главом о орман када је пао - каже једна од комшиница из зграде, а преноси "Ало".

По речима комшија, П.Т. је живео сам од своје скромне пензије од десетак хиљада динара. У стану није имао никакво грејање, а већина кућних апарата није му радила јер није могао да их поправи сам.

- Био је доста бучан када је ишао ходником. Увек је нешто причао, тако да смо знали када је у стану. Међутим, више од месец и по дана се ништа не чује. Раније га је рођака одвела у старачки дом јер није могао сам да се брине о себи, али је он на своју руку изашао одатле и одбио да се врати. Повремено би смо му комшиница и ја кувале храну да има да поједе, јер му ни шпорет није радио - прича друга комшиница из зграде.

У нишкој полицији је потврђено даје смрт природна и да нема сумњивих околности.

 

Извор: Ало


#   Хитна помоћ   смрт   стан   ПУ Ниш   мртав   беживотно тело   П.Т.   старачки дом   непријатан мирис
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима