Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Младић и малолетник из Ниша обили кућу и однели све што су могли - накит, сатове, тепихе, завесе....

rssBookmark and Share

Ниш 28.03.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Припадници у Нишу, по налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу, ухапсили су С. А. (2002) из овог града због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка крађа, а по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу и једног петнаестогодишњака, такође из овог града, осумњиченог да је починио исто кривично дело.

Младић и малолетник из Ниша обили кућу и однели све што су могли - накит, сатове, тепихе, завесе....

Сумња се да су они у претходном периоду обили једну кућу у Нишу и из ње украли 50 ручних сатова, више бушилица, тротинет, као и накит у укупној вредности од око 1.800.000 динара. Полиција је део украдених предмета пронашла и вратиће их власнику.

Такође, С. А. се сумњичи да је обио још једну кућу у овом граду из које је украо два телевизора, музичко појачало, четири тепиха и два пара завеса, који су претресом стана који осумњичени користи пронађени и враћени власнику.

Осумњиченом С. А. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен основном јавном тужиоцу, док је петнаестогодишњак приведен надлежном вишем тужиоцу, након чега му је одређен притвор од 30 дана.


#   Ниш   малолетник   крађа   ПУ Ниш   кућа
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима