Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Туча у новогодишњој ноћи, повређено седам особа

rssBookmark and Share

Ниш 01.01.2023. РТС, Јужна Србија Инфо

Седам особа повређено је у тучи до које је дошло у новогодишњој ноћи у Нишу. Из МУП-а је саопштено да је ухапшен један младић који је осумњичен да је оштрим предмета нанео тешке телесне повреде мушкарцу, саопштава РТС.

Ниш: Туча у новогодишњој ноћи, повређено седам особа

У Клинички центар у Нишу три сата иза поноћи примљено је седам особа  са повредама задобијеним у тучи, потврђено је РТС-у.

Тридесетчетворогодишњи М. С. примљен је са убодном раном у пределу трбуха. Одмах након пријема је оперисан. Након операције у стабилном је стању и смештен на Клиници за анестезију.

Двадесетчетворогодишњи С. С. у Ургентни центар примљен је са великим површинским повредама лица. После урађене комплетне дијагностике, прегледао га је и неурохирирг. Све повреде су саниране и пацијент је у стабилном стању отпуштен на кућно лечење.

Пет пацијената, који се такође доводе у везу са овом тучом, медицински су збринути и сагледани у делу за Интервенције, након чега су сви послати на даље кућно лечење.

Из МУП-а је саопштено да је С. С. ухапшен због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка телесна повреда. 

Како се сумња, С. С. је ноћас испред једног угоститељског објекта, након краће свађе, својој двадесетчетворогодишњој девојци ударио шамар, након чега је пришла група момака да одбрани девојку.

"Осумњичени С. С. се потом вратио у ресторан где је узео оштри предмет и њиме задао тридесетчетврогодишњем младићу убодну рану у пределу стомака. Повређени младић и остали учесници туче су збринути у Универзитетском клиничком центру у Нишу", истиче се у саопштењу.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен основном јавном тужиоцу у Нишу.


#   Ниш   Нова година   туча   повреде   ПУ Ниш   угоститељски објекат   Универзитетски клинички центар ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима