Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Отац ученика који је учествовао у инцидетну у Техничкој школи у Трстенику, пријавио је да је његов син покушао самоубиство

rssBookmark and Share

Крушевац 04.12.2022. РТС, Јужна Србија Инфо

Полицији у Трстенику синоћ је пријављен нестанак, а затим и покушај самоубиства малолетног Н. Ж. кога због инцидента у Техничкој школи у том граду процесуира Више јавно тужилаштво у Крушевцу.Пријаве је упутио отац тинејџера. Полиција проверава пријаву.

Фото: РТС скриншот
Фото: РТС скриншот

Санитет Хитне помоћи је дечака Н. Ж. из села у околини Трстеника где живи, у свесном стању превезао у болницу у Крушевцу, око сат времена после поноћи, потврђено је РТС-у у крушевачкој болници.

Директорка Опште болнице Крушевац Весна Стевић Гајић потврдила је да је здравствено стање младића стабилно, као и да је након урађене комплетне дијагностике обављен и конзиларни преглед, после ког је одлучено да пацијент и даље буде задржан на болничком лечењу.

Како РТС сазнаје, крушевачка полиција проверава све наводе у вези са овим случајем, како би се утврдиле релевантне и поуздане чињенице и околности у вези са пријавом оца о покушају самоубиства сина.

Више јавно тужилаштво у Крушевцу је 2. децембра поднело захтев за покретање припремног поступка против Н. Ж. (17) и ученика И. К. (16), а захтев и поступак, наводи се у саопштењу, иде у правцу кривичног дела злостављање и мучење, извршеног у саизвршилаштву.

Против трећег ученика М. М.(18) који је све снимао, поступак се покреће пред Основим јавним тужилаштвом у Трстенику.

Претходно су Н. Ж. који се налази у болници и М. М. искључени из школе, док се И. К. исписао.


#   Крушевац   вршњачко насиље   покушај самоубиства   Трстеник   ученичко насиље   Трстеник
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима