Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Овако изгледа човек кога су пијани полицајци крвнички претукли

rssBookmark and Share

Врање 14.01.2014. JužnaSrbija.info

Момчило Анђелковић (43), из Сурдулице кога су без икаквог разлога како тврди крвнички претукли полицијаци Драган Величковић (46) из Сурдулице и Милош Станковић (26) из села Сувојница код Сурдулице који су били под дејством алкохола оперисан је у Клиничко болничком центру у Нишу и његово здравствено стање се и даље прати од стране лекара специјалиста.

ОК Радио, Информер
ОК Радио, Информер

Он је према речима лекара у Клиничком центру у Нишу у тој здравственој установи довежен са тешким телесним повредама опасним по живот, а након операције се осећа боље, али се његово стање и даље прати.

Полицајци који су Анђелковића крвнички претукли ухапшени су и након истека задржавања по одлуци Основонг јавног тужиоца у Владичином Хану пуштени су да се бране са слободе, они су у међувремену према речима портпарола полицијске управе у Врању Драгана Стаменковића суспендовани са посла а суспезија ће трајати до ''окончања судског поступка''.

- Сви смо у великом шоку, не могу да верујем да овако нешто могу да учине они који требају да нас штите и воде рачуна о јавном реду и миру.Повреде које су нанете мом брату од стране полицајаца без икаквог разлога не треба нанети ни највећем непријатељу, каже Момчилова сестра, Дефина.

Иначе, како сазнајемо полицајци Драган Величковић (46) из Сурдулице и Милош Станковић (26) из села Сувојница код Сурдулице су добри пријатељи и приватно.


#   Врање   Клинички центар Ниш   Владичин Хан   Сурдулица   Драган Стаменковић   Драган Величковић   Клинички центар   Милош Станковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима