Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Погинуо човек у Сићевачкој клисури, четири особе повређене

rssBookmark and Share

31.08.2013. Autor: M.Mitić

Jедна особа jе jутрос погинула, jедна jе теже, а jош три особе су лакше повређене у судару два путничка возила марке "мецедес" аустриjских и немачких регистарских таблица на магистралном правцу Ниш-Пирот код Oстровице у Сићевачкоj клисури, саопштено jе из Полициjске управе у Нишу.

Погинуо човек у Сићевачкој клисури, четири особе повређене

Погинуо jе турски држављанин, возач "мерцедеса" са аустриjским регистарским таблицама феjзулах J. (53), а његова супруга Tурдие J.(48) теже jе повређена, навели су из полициjе.

Лакше су повређени путници у другом "мерцедесу", турски држављани Aдем A.(56), његова супруга фатма A. (52) и њихов син Aлпер A.(23), саопштено jе из полициjе.

Из полициjе додаjу да се несрећа догодила око шест часова и да се узрок утврђуjе.

У нишком Ургентном центрJедна особа jе jутрос погинула, jедна jе теже, а jош три особе су лакше повређене у судару два путничка возила марке "мецедес" аустриjских и немачких регистарских таблица на магистралном правцу Ниш-Пирот код Oстровице у Сићевачкоj клисури, саопштено jе из Полициjске управе у Нишу. jе речено да jе теже повређена путница смештена на интензивноj нези Kлинике за ортопедиjу и да се тренутно налази ван животне опасности.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима