Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Полицајцу сломљена нога, полицајки повређена шака, док су интервенисали испред ДИН-а

rssBookmark and Share

Ниш 01.08.2016. М.Н., М.С. gradjanin.rs

Једном полицајцу данас је сломљена нога, а полицајки повређена шака када су покушали да савладају разбеснелог мушкарца (36) испред Дуванске индустрије Ниш „Филип Морис“.

Фото:  gradjanin.rs
Фото: gradjanin.rs

Дежурну полицијску патролу, која је на позив приватног обезбеђења Дуванске индустрије Ниш „Филип Морис“ изашла на интервенцију, напао непознати мушкарац и том приликом једног полицајца тешко повредио, док је друга припадница нишке полиције прошла са лакшим телесним повредама на руци. Како незванично сазнајемо, нападач(36) је испред фабричке капије чекао у заседи једног од шефова погона, у намери да га полије соном киселином.

- Ми смо нешто пре 15 часова добили позив да је дошло до сукоба две мушке особе. Приликом интервенције с једним лицем дошло је до сукоба и покушаја да се савлада када је полицајац задобио тешке телесне повреде, а полицајка повреде шаке. Основно јавно тужилаштво ће вероватно реаговати и очекујемо да се лице приведе на саслушање – рекли су нам у полицији. Незванично сазнајемо да ће полицајац бити оперисан.

Нешто пре 15 сати , патрола полицијске испоставе Црвени Крст добила је хитан позив од радника фабрике дувана у Нишу, са пријавом да непознато лице стоји испред капије претећи да жели да повреди једног од радника, притом држећи флашицу са непознатом течношћу за коју је тврдио да је сона киселина. Обезбеђење фабрике је одмах обавестило полицију, а у тренутку непажње успело је да одузме мушкарцу боцу коју је овај на тренутак спустио на земљу. Након што се изгредник удаљио са лица места, полицијска патрола га је на основу описа сустигла, али је приликом покушаја легитимисања мушкарац стар 36 година насрнуо на полицајце.

Како Новости преносе, прва на удару нашла се припадница ПИ Црвени Крста, која је покушавајући да избегне ударац и насртаје нападача задобила лакше повреде прстију десне шаке, након чега је њен колега из патроле скочио на нападача у намери да га савлада. У општем метежу, незванично, нападач је прво шутнуо полицајца, старости око 45 година, а онда и пао на земљу са њим, и том приликом је службено лице задобило тешке повреде цеванице леве ноге, Како извор из нишке полиције наводи, драма је трајала пар минута, док у помоћ нису стигле и остале патроле и савладале помахниталог мишкарца, а повређени полицајци су хитно пребачени у нишки Клинички центар, на Клинику за ортопедију.


#   Ниш   Филип Морис   Клинички центар   Основно јавно тужилаштво   полицајци   сона киселина   Дуванска индустрија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима