Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Председник суда пијан возио ауто са лажним таблицама

rssBookmark and Share

03.07.2017. Белами портал, Јужна Србија Инфо

Председника Привредног суда у Нишу Божидара Станковића, као многе друге возаче, у рутинској контроли, прекјуче је зауставила полиција. Испоставило се да је председник Привредог суда Станковић управљао возилом у пијаном стану, јер је провером утрђено да у крви има близу једног промила алкохола, пишу Народне новине, а преноси Белами портал.

Фото: Белами
Фото: Белами

Вожња под дејством алкохола, показало се, само је један у низу прекршаја, па и кривичних дела за које би председник Привредног суда требало да одговара, сазнају Народне новине.

Наиме, таблице НИ 079 ЗШ на тамноплавом „пежоу 307“ којег је председник Суда возио под дејством алкохола, заправо су таблице скинуте са црвеног „пежоа“ који је био у власништву његове жене Снежане, а који је запаљен пре шест месеци, што показује и фотографија.

Све у свему, један председник Суда управљао је аутомобилом са лажним таблицама, али ни ту прича о бахатости није завршена.

Фото: Белами

Грађанин Бојан Цветковић је, наиме, пре пет година продао тамноплави „пежо“ Божидару Станковићу, али до сада, како тврди, уговорени износ није у целости исплаћен. Због тога, како каже Цветковић, није ни пренео својину на аутомобилу Станковићу, али је зато навукао на своју адресу судске извршитеље који траже 200.000 динара за непрописна паркирања које је „купљеним“ тамноплавим „пежоом“ чинио председник Привредног суда Божидар Станковић.

Председник Привредног суда је углавном непрописно паркирао аутомобил са лажним таблицама по граду, док је његова жена Снежана, која је такође возила овај ауто, врло често паркирала и пред рестораном „Елите“ који је у њеном власништву. Штавише, произилази да је Станковић четири и по године возио „купљени“ тамноплави „пежо“ – нерегистрован, јер аутомобил није пренет на његово име!


#   саобраћај   алкохол   вожња   Бојан Цветковић   Привредни суд   Народне новине   регистарске таблице   Божидар Станковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима