Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Predsednik suda pijan vozio auto sa lažnim tablicama

rssBookmark and Share

03.07.2017. Belami portal, Južna Srbija Info

Predsednika Privrednog suda u Nišu Božidara Stankovića, kao mnoge druge vozače, u rutinskoj kontroli, prekjuče je zaustavila policija. Ispostavilo se da je predsednik Privredog suda Stanković upravljao vozilom u pijanom stanu, jer je proverom utrđeno da u krvi ima blizu jednog promila alkohola, pišu Narodne novine, a prenosi Belami portal.

Foto: Belami
Foto: Belami

Vožnja pod dejstvom alkohola, pokazalo se, samo je jedan u nizu prekršaja, pa i krivičnih dela za koje bi predsednik Privrednog suda trebalo da odgovara, saznaju Narodne novine.

Naime, tablice NI 079 ZŠ na tamnoplavom „pežou 307“ kojeg je predsednik Suda vozio pod dejstvom alkohola, zapravo su tablice skinute sa crvenog „pežoa“ koji je bio u vlasništvu njegove žene Snežane, a koji je zapaljen pre šest meseci, što pokazuje i fotografija.

Sve u svemu, jedan predsednik Suda upravljao je automobilom sa lažnim tablicama, ali ni tu priča o bahatosti nije završena.

Foto: Belami

Građanin Bojan Cvetković je, naime, pre pet godina prodao tamnoplavi „pežo“ Božidaru Stankoviću, ali do sada, kako tvrdi, ugovoreni iznos nije u celosti isplaćen. Zbog toga, kako kaže Cvetković, nije ni preneo svojinu na automobilu Stankoviću, ali je zato navukao na svoju adresu sudske izvršitelje koji traže 200.000 dinara za nepropisna parkiranja koje je „kupljenim“ tamnoplavim „pežoom“ činio predsednik Privrednog suda Božidar Stanković.

Predsednik Privrednog suda je uglavnom nepropisno parkirao automobil sa lažnim tablicama po gradu, dok je njegova žena Snežana, koja je takođe vozila ovaj auto, vrlo često parkirala i pred restoranom „Elite“ koji je u njenom vlasništvu. Štaviše, proizilazi da je Stanković četiri i po godine vozio „kupljeni“ tamnoplavi „pežo“ – neregistrovan, jer automobil nije prenet na njegovo ime!


#   saobraćaj   alkohol   vožnja   Bojan Cvetković   Privredni sud   Narodne novine   registarske tablice   Božidar Stanković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima