Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прети и тужиоцима, бије кога стигне и хушка псе: Ко је жестоки момак који је избо тренера у Алексинцу?

rssBookmark and Share

Алексинац 16.09.2018.

Нишка полиција ухапсила је Ивана Константиновића (21) из Алексинца због сумње да је у четвртак увече у овом граду покушао да убије председника женског рукометног клуба Ненада Ђурића (36).

Прети и тужиоцима, бије кога стигне и хушка псе: Ко је жестоки момак који је избо тренера у Алексинцу?

Он је осумњичен да је Ђурића убо ножем у груди јер је у отвореном писму, које су пренели локални портали, упозоравао суграђане на групу жестоких младића из Алексинца који малтретирају кога стигну.

- Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће уз кривичну пријаву због сумње да је починио убиство у покушају бити спроведен Вишем јавном тужилаштву у Нишу - саопштено је из МУП-а.

На друштвеним мрежама појавили су се снимци на којима се ухапшени Константиновић из Алексинца, уз псовке обраћа јавним тужиоцима у Нишу и Алексинцу, као и снимак привођења, где мобилним телефоном снима полицајца и тражи објашњење због чега је приведен.

Када су настали снимци за сада није познато.

- Да ми се нап**е и јавни тужилац у Нишу и јавни тужилац у Алексинцу и сви овде да ми се нап**е. Је**м вам племе у уста... Гледајте индијанци - викао је, док је седео у соби са још једним другом.

Снимак је највероватније постављен раније, с обзиром на то да је овај младић тренутно у притвору, јер му је током јучерашњег дана одређено задржавање од 48 сати.

У Алексинцу нико није смео да говори јавно о овој породици, оцу и сину, као и о групи младића, јер их се сви плаше.

Мештани су у сталном страху, а да је тај страх оправдан говори и чињеница да је младић у неколико наврата на друштвеним мрежама постављао претеће објаве и слике, па се чак и похвалио како га је отац чак 43 пута "извлачио из затвора"

У једној од објава објашњава да је у Алексинцу и Житковцу "он број један".

- Ко год хоће да да се бије само нека ми се јави, ја сам свуда и тек ћу да будем када ми скину ланце - написао је он у својој објави на инстаграму.

Организује борбе паса

На једном од снимака на којима је овај младић означен на друштвеним мрежама види се како хушка стафорда да се бије са другим псом. Судећи по фотографијама које дели друштвеним мрежама стафорд је у његовом власништву и на псу су видљиве бројне повреде од борби.

Тренер Ђурић, који је у четвртак око 20.30 часова избоден иза спортске хале у Алексинцу, објаснио је да нападнут јер се крајем јула обратио алексиначкој јавности отвореним писмом, тражећи да се стане на пут групи насилника који малтретирају омладину у том граду а којима нико не сме да се супростави.

Након тог обраћања које је пренео локални портал Ђурић каже да га је на улици пресрео отац насилника који га је сада избо, а са којим се тада сукобио јер је имао шрафцигер у рукама.

- Родитељи ми се стално жале на ту групу насилника која терорише све редом и нико им ништа не може. Тај што је мене убо ножем је пре два месеца једној девојци ставио нож под грло и она се умокрила од страха. Другом дечаку су опалили шамар… Од родитеља ми стално стижу пријаве, шаљу ми поруке И ја сам се обратио јавности јер нисам знао како другачије да скренем пажњу да се то реши. Онда ме је отац нападача пресрео на улици а сада се десило ово. Забринут сам после свега за своју безбедност - изјавио је Ђурић, дипломирани струковни васпитач.

Алексинац.Нет


#   Алексинац   хапшење   насиље   Ненад Ђурић   Иван Константиновић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима