Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ПУ Ниш: Пронађено 17 сиријских миграната на аутопуту Ниш-Београд

rssBookmark and Share

Наис 12.03.2015. Јужна Србија Инфо

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу пронашли су у току ноћи у два возила на ауто путу Ниш – Београд, у близини наплатне рампе Наис, 17 држављана Сирије који су илегално ушли на територију Србије, саопштено је данас из Министарства унутрашњих послова.

ПУ Ниш: Пронађено 17 сиријских миграната на аутопуту Ниш-Београд

Како је наведено, у путничком моторном возилу марке “фијат пунто”, нишких регистарских ознака за које се сумња да су фалсификоване, а којим је управљао 17-годишњак, пронађено је седам држављана Сирије.

Осумњичени се на знак полиције није зауставио и покушао је да побегне, али га је полиција брзом акцијом пронашла.

Малолетни возач је уз присуство радника Центра за социјални рад спроведен у прихватну станицу Завода за васпитање омладине у Нишу и против њега ће бити поднета кривична пријава у редовном поступку Вишем јавном тужилаштву у Нишу, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољен прелаз државне границе и кријумчарење људи и фалсификовање исправе.

Такође, полиција је у путничком моторном возилу марке ””опел вектра””, београдских регистарских ознака, пронашла још 10 држављана Сирије, док се за возачем интензивно трага.


#   полиција   малолетник   ауто-пут   Наис   кривична пријава   Сиријци   ПУ Ниш   илегални имигранти   кријумчарење људи   наплатна рампа   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима