Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Седморо повређених у тешкој несрећи, међу њима трудница и дете

rssBookmark and Share

Ниш 12.08.2013. Izvor: Blic

У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила на магистралном путу Ниш-Приштина код села Конџељ, стотинак метара од конџељске цркве, повређено је седам особа, међу којима су трудница и трогодишње дете, пише Блиц.

Седморо повређених у тешкој несрећи, међу њима трудница и дете

Сви повређени збринути су у прокупачком Ургентном центру и у току су анализе и утврђивање тежине њихових повреда.

Како незванично сазнаје тај лист, у директном судару два аутомобила повреде су задобили трогодишње дете Б.П. и то повреду стомака, мајка детета Д.П. (51) којој се још увек утврђују повреде и његов стриц М.П. (28) који је задобио је повреде кичме.

Сви они су из Прокупља и били су једном аутомобилу, док су у другом аутомобилу са повредама у прокупачку болницу примљена деца Е. Ђ. (5) и А. Ђ. (4) са повредама главе и њихова мајка И. Ђ. (28) која је иначе у трећем месецу трудноће, сви из Ниша, као и М. С. (54) из села Мађаре код Прокупља.

Иначе, ово је само наставак серије саобрађајних незгода које су се догодиле током викенда на територији прокупачке општине. Само за један дан, и то у року од три сата, на Одељењу ургентне медицине збринуте су три повређена из три саобраћајне незгоде.

Возач аутомобила који је ударио у бандеру И. С. (32) из Јасенице код Житорађа је због повреда главе и лица хоспитализован на одељење оториноларингологије. Р. Т. (59) из Блаца, задобио је тешке телесне повреде грудног коша приликом превртања трактора.

Повређени је санитетом уз медицинску пратњу превезен у Клиничко болнички центар Ниш на грудну хирургију, а В. С. (46) из Житорађе је лакше повређен када је пао са мотора којим је управљао. Он је збринут на одељење хирургије.


#   Ниш   Прокупље   Житорађа   саобраћај   Конџељ
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима