Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шок и у кући убице

rssBookmark and Share

Врање 02.10.2014. ОК радио

Породица Срђана Алексића (44), који је у среду око 11:30 пиштољем убио Љубишу Николића (53) у Ранутовцу код Врања, шокирана је трагичнимм догађајем.

Шок и у кући убице

Кажу да је једино могуће да је Срђан потегао оружје у афекту, јер је био миран и повучен и никада се није ни са ким сукобљавао.

- То могу да потврде комшије и пријатељи. Не знам како ће мој син све ово да преживи.

Жао ми је породице страдалог Љубише, ово је трагедија како ће они да преживе. Сине мој мили, како ћеш на души да носиш човека у кога си пуцао – уз кукњаву каже мајка Славка.

Отац Миодраг прича да је Срђан и поред факултетске дипломе био без посла, иако је једини дипломирани архиетекта у Сурдулици и Владичином Хану. Био је каже разочаран, јер је факултет завршио у року.

- Био је без посла и то је за њега било страшно, јер је завршио приправнички у општинској управи Владичиног Хана. Сви су му обећавали посао а никада ништа нису урадили по том питању. Имао је породицу и двоје деце - прича Срђанов отац, наводећи да је једини извор прихода била његова пензија од 20.000 динара којом се је издржавала шесточлана породица.

Кобног дана Срђан и његова супруга Весна повели су шестогодишњу ћерку која је повредила ногу код лекара у Врање. У колима је био и њихов четворогодишњи син.

Трагичан догађај десио се на њиховом путу до Врања. Код Ранутовца је због заобилазнице на ауто путу направљена колона, а у тој гужви настрадали Љубиша је отпозади ударио Срђанову „флориду“ .

- Деца су, како ми прича снајка, прелетела са задњих седишта у шофершајбну, и ту је у колима мога сина настао шок.

Срђан је изашао из аута и све се догодило у тренутку, драма за цео живот.

Не могу да верујем, мој син је био миран повучен био је савестан и миран возач. Није конзумирао алкохол никада – прича јецајући мајка Славка.

Према сведочењима очевидаца, након што је пуцао у Љубишу, када је схватио шта је урадио, Срђан је клечући поред убијеног од људи који су се затекли у колони тражио да позову Хитну помоћ.

 


#   Врање   Владичин Хан   убиство   породица   трагедија   Ранутовац   Срђан Алексић   Љубиша Николић   без посла
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима