Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Страдао таксиста у саобраћајној незгоди код Бујановца

rssBookmark and Share

Врање 29.10.2015.

У саобраћајној незгоди, која се вечерас догодила на магистралном путу Бујановац-Прешево, једна особа је изгубила живот, а једна је повређена.

Страдао таксиста у саобраћајној незгоди код Бујановца

У судару два аутомобила и аутобуса у близини Буjановца, око 22.30, jедна особа jе погинула, а jедна лакше поређена, саопштила jе данас локална полициjа, а преноси Танјуг.

Погинуо jе мушкарац (60) из Прешева, коjи jе управљао аутомобило "голфом", а лаке телесне повреде jе задобио држављанин Грчке (65).

Фото ОК радио

Према незваничним информацијама у незгоди, код села Левосоје, живот је изгубио таксиста из села Алиђерце код Прешева.

Повређен је страни држављанин, коме се тренутно указује помоћ у Здравственом центру у Врању.

У судару су учествовали уз аутомобил "голф" врањске регистрациjе и "пежо" грчких регистарских ознака као и аутобус "мерцедес" са новопазарским таблицама.

Према још непотврђеним информацијама узроци ове тешке незгоде су густа магла на делу магистралног пута код Бујановца и неприлагођена брзина условима пута којом се кретао таксиста.  

Први, непотврђени налази истраге, коју врше припадници Полицијске управе из Врања, кажу да је таксиста, који се кретао према Прешеву, због непрописног претицања, изгубио контролу над возилом, најпре снажно ударио аутобус новопазарских регистарских ознака, а потом и „пежо“ грчких регистарских ознака, преноси ОК радио.

По овлашћењу заменика тужиоца Oсновног jавног тужилаштва у Врању увиђаj су извршили припадници Mинистарства унутрашњих послова.

Због овог удеса саобраћај на магистралном путу између Бујановца и Прешева био је у прекиду неколико сати и одвијао се алтернативним правцем.


#   Врање   Бујановац   такси   Прешево   саобраћај   саобраћајна незгода   страни држављани   густа магла   ОК Радио
@okradio_rs @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима