Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шутирали, газили и изболи младиће јер нису имали да им дају паре!

rssBookmark and Share

01.09.2015. Јужна Србија Инфо, Курир

Портал Јужна Србија Инфо, писао је јуче о нападу на групу младића у којем су двојица тешко повређена, од којих је један избоден ножем у пределу лица и тела.
Како се све одиграло и о разлозима напада, прочитајте у чланку листа Курир, који преносимо у целости.

Фото: Панорамио
Фото: Панорамио

Полиција ухапсила двојицу деветнаестогодишњака и још две особе због наношења тешких телесних повреда, за које се сумња да су у центру града напали и опљачкали четворицу младића

Ухапшени су С.Р.(19), М.Т. (19), О.Т. (23) и Ј.С. (21) сви из околине Ниша, због основане сумње да су на нишавксом кеју јуче у центру града напали и опљачкали четворицу младића од којих је један Дејан Драгојевић, манекен једне београдске агенције који ради у Кореји, преносе београдски медији.

Једног младића су више пута посекли ножем, док је други поломио ногу покушавајући да им побегне. С.К.(20) из Ниша задобио је посекотине по лицу и телу док је Драгојевић сломио ногу скочивши са два метара високог зида на шеталишту крај реке бежећи од изгредника. Друга двојица младића нису задобила озбиљније повреде.

Инцидент се догодио на левој обали Нишаве недалеко од тврђавског моста.

- Дејан је дошао пре два дана из Кореје, где ради као манекен. Са друштвом је изашао у град. Били су у кафићу, али су изашли мало на кеј. Пришла су им четворица младића, затражили да им дају новац, телефоне и све што имају из џепова. Они су мислили да се ови шале, али је један од нападача заоштрио тон, потегао нож и запретио им. Они паре нису имали, а нападачи нису били задовољни ни телефонима које су видели па су их напали - казале је мајка манекена Радмила за медије.

Она је и додала да је њен син добио три ударца у главу, услед чега је дошло да напрснућа носне кости и да је он почео да бежи скочивши са зида при чему је поломио потколеницу леве ноге.

- Његов друг је пао па су га шутирали и газили по глави и нанели му више убода и посекотина по руци. Страшно је то што им се десило. Дејан је забринут због наставка манекенске каријере - казала је мајка.


#   хапшење   млади   насиље   нож   убод   Нишка тврђава   кеј     Дејан Драгојевић   С.Р.   М.Т.  
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима