Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Три дела бетона са надвожњака пала на аутомобил Нишлије Оливера Пауновића, нема повређених

rssBookmark and Share

Ниш 12.02.2023. РТС, Јужна Србија Инфо

Нишлија Оливер Пауновић имао је среће када је јуче поподне колима прошао испод надвожњака на ауто-путу са ког су отпала три камена блока. Аутомобил му је прилично оштећен, али, срећом, ни он ни његов 16-годишњи син нису повређени, извештава РТС.

Фото: РТС скриншот
Фото: РТС скриншот

ЈП "Путеви Србије" саопштили су раније да је у суботу у поподневним сатима на петљи Трупале дошло до одвајања заштитног слоја бетона са конструкције надвожњака. Дежурне екипе су одмах извршиле обилазак лица места и поставиле одговарајућу привремену саобраћајну сигнализацију.

Како дописница РТС-а наводи, сви возачи који се искључе са наплатне станице Ниш центар, а иду ка Врању морају туда проћи.

Баш у тренутку када су се бетонски блокови одвојили, туда је аутомобилом пролазио Оливер Пауновић са својим 16-годишњим сином. Каже да у првом тренутку није могао да схвати шта се дешава.

"Мислио сам да неко пуца, баца нешто одозго, онда сам схватио да се одломио део надвожњака, нисам се осећао пријатно јер је дете било поред мене", рекао је Пауновић.

Како је објаснио у разговору за РТС, три дела бетона пала су на аутомобил – један на шофершајбну, други на панорамски кров, а трећи је ударио у задњи део аутомобила.

Нико, иначе, није повређен услед одвајања заштитног слоја бетона са надвожњака. 

У току вечерњих сати дежурне екипе извршиле су хитан ванредни преглед и почели са уклањањем нестабилних делова заштитног слоја бетона.

По успостављању повољних временских прилика приступиће се трајној санацији оштећења на надвожњаку, саопштили су јуче "Путеви Србије".


#   Ниш   Путеви Србије   саобраћајна незгода   ауто-пут   Оливер Пауновић   Трупале
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима