Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Туча у врањском кафићу, сулуда вожња колима и поново батине

rssBookmark and Share

Врање 14.10.2019. Јужна Србија Инфо

Припадници Министарства унутрашњих послова у Врању ухапсили су Д. С. (1968) из овог града због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насилничко понашање и М. Ђ. (1986), такође из Врања, осумњиченог за кривично дело тешка телесна повреда.

Туча у врањском кафићу, сулуда вожња колима и поново батине

По налогу Основног јавног тужилаштва у Врању, полиција ће против тројице мушкараца старости 42, 24 и и 21 годину поднети кривичну пријаву у редовном поступку због постојања основа сумње да су извршили кривично дело тешка телесна повреда, док ће против још једног мушкарца старости 24 године бити поднета кривична пријава за кривично дело лака телесна повреда.

Сумња се да су М. Ђ., 42-годишњи, 24-годишњи и 21-годишњи мушкарац, 13. октобра ове године у једном кафићу у Врању, након краће расправе физички напали 24-годишњака и нанели му тешке телесне повреде.

Д. С. и његов повређени двадестчетворогодишњи син су потом сели у „форд“ и почели да се возе по граду, а потом је Д. С. возилом којим је управљао, како се сумња, ударио 42-годишњака, који се сумњичи да је претходно напао његовог сина. Затим су изашли из аутомобила и, како се сумња, тупим предметима напали 42-годишњег мушкарца и М.Ђ. који је побегао у једну пекару.

По налогу заменика тужиоца Основног јавног тужилаштва у Врању, Д. С. и М. Ђ. је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужилаштву.


#   Врање   полиција   туча   насиље   кафић   ПУ Врање   Д.С.   телесна повреда   М.Ђ.
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима