Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

„Тукли смо зета, трудну сестру ударили смо случајно“

rssBookmark and Share

Алексинац 25.09.2015. Алексинац.Нет, Ало, Блиц

Ухапшени због сумње да су након међусобне туче напали и претукли групу грађана међу којима је била и њихова сестра од тетке која је у четвртом месецу трудноће.

„Тукли смо зета, трудну сестру ударили смо случајно“

Судија Основног суда у Нишу одредио је једномесечни притвор браћи Н. С. (26) из Ниша и Н. С. (21) из околине Алексинца, која су ухапшена јер су 20. септембра након међусобне туче на свадбеном весељу напала и претукла групу рођака међу којима и трудну сестру од тетке, преносе Алексиначке вести.

Један од ухапшене браће, незванично, бранио се на саслушању да се ничега не сећа, док је други изјавио да се сећа да су се тукли са зетом и да су можда у том комешању закачили и његову трудну жену - њихову сестру од тетке, али да је нико није намрено ударио.  

Трудницу на свадби тукао пијани брат

Добила сам ударац у стомак или ме је неко гурнуо, више се не сећам у тој свађи на свадби. Много сам се уплашила због свог здравља и здравља бебе коју носим.

Тим речима описује драматичне тренутке деветнаестогодишња трудница из једног села у околини Алексинца која је задобила ударац у стомак у тучи коју су 20. септембра око 23 часа изазвала њена браћа од тетке Н. С. (26) из Ниша и Н. С. (21) из околине Алексинца.

Како преноси „Блиц“, пребијање су посматрали још једна трудница која је у седмом месецу трудноће и четворогодишње дете!

Рођена браћа су била заједно на свадби у једном угоститељском објекту у Нишу, где су пијани одлучили да међусобне размирице реше песницама испред локала.

Пришли су паркираном БМВ и ударили путнике, међу којима је била и њихова трудна сестра од тетке. Били су револтирани, јер им је супруг труднице рекао да се смире, преносе Алексиначке вести.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити спроведени Основном јавном тужилаштву у Нишу.

Обојица су осумњичена за насилничко понашање, а старији брат Н. С. из Ниша и за напад на полицајца. Хитна помоћ је збринула повређене који су задобили само лаке повреде.


#   Алексинац   хапшење   Хитна помоћ   туча   трудноћа   насиље   истрага   насилничко понашање
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима