Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшени обијачи продавница

rssBookmark and Share

Лесковац 14.06.2014. Танјуг

Сва тројица се терете да су током априла, маја и јуна у вечерњим сатима извршили обијање седам продавница мешовите робе на тај начин што су металним пајсером ломили катанце на улазним вратима вршили преметачину и противправно присвајали цигарете, кафу и осталил мешовиту робу

Ухапшени обијачи продавница

Лесковачка полиција идентификовала је особе за које се сумња да су од априла месеца на територији Лесковца извршиле седам кривичних дела тешке крађе, саопштила је Полицијска управа(ПУ) у Лесковцу.

Том приликом осумњичени су отуђили разне врсте цигарета, кафе и прехрамбених производа у вредности од око 1.556.000 динара.

Због постојања основа сумње да су извршили кривична дела тешке крађе, полиција је одредила меру задржавња за М.М.(1990) С.М.(1980) и С.С.(1980) сви из Лесковца.

Сва тројица се терете да су током априла, маја и јуна у вечерњим сатима извршили обијање седам продавница мешовите робе на тај начин што су металним пајсером ломили катанце на улазним вратима вршили преметачину и противправно присвајали цигарете, кафу и осталил мешовиту робу. Сумња се да су присвојену робу продавали, а новац користили за сопствене потребе.

Полиција је део предмета пронашла и вратила власницима трговинских радњи , наводи се у саопштењу ПУ.


#   Лесковац   полиција   хапшење   пљачка   криминал   Полицијска управа   продавнице
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима