Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Веровали или не: У центру Ниша возач "мерцедеса" возио у супротном смеру - грађани га зауставили

rssBookmark and Share

Ниш 09.04.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

У центру Ниша, синоћ око 20 сати, грађани су се нашли у улози хероја када су храбро и одлучно зауставили бахатог возача "мерцедеса" који је возио у супротном смеру у Улици Николе Пашића.

Фото: принтскрин - Видео Данијела Вујошевић
Фото: принтскрин - Видео Данијела Вујошевић

Ова сцена, која је могла да измакне контроли, захваљујући брзој реакцији грађана, спречена је пре него што је могло доћи до озбиљнијег инцидента.

Видео снимак који је касније објављен на друштвеним мрежама приказује како су грађани успели да зауставе возило и спрече возача да настави са бахатим понашањем. Читав догађај је трајао око пола сата, што је привукло пажњу великог броја пролазника.

Очевидци су истакли да је возач, покушавајући да се извуче из ситуације, чак покушао и физички да се обрачуна са појединим грађанима, али су одлучни Нишлије успели да га држе под контролом до доласка полиције.

Реакција грађана је изазвала огроман застој у саобраћају, са колоном аутомобила која се протезала од Калче па све до Скупштине града. Међутим, ова ситуација није умањила одлучност Нишлија да спрече опасност и заштите своју заједницу.

Из полиције су потврдили да је возач који је возио у супротном смеру заустављен и најавили су да ће против њега бити поднета одговарајућа прекршајна пријава.

Овај догађај још једном је подигао питање безбедности у саобраћају и истакао важност брзе реакције и заједничког ангажовања свих учесника у саобраћају у спречавању потенцијалних опасности.


#   Ниш   саобраћајна незгода   бахатост   ПУ Ниш   мерцедес   Булевар Николе Пашића
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима