Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Заменик председника општине тукао службеника?!

rssBookmark and Share

Власотинце 29.12.2015. ЈугМедиа

Заменик председника општине Власотинце и лекар Славољуб Митов тукао је у кафани општинског службеника на синдикалној прослави Нове године.

Заменик председника општине тукао службеника?!

Инцидент, који Митов одлучно негира, десио се 25. децембра око 22 часа у ресторану „Моравац“, када је функционер насрнуо на Бобана Глигоријевића (42).

„Митов ми је без икаквог повода и разлога пришао с леђа и свој средњи прст свом снагом гурнуо у моје уво, а потом ме неколико пута ошамарио и пустио ми крв на нос. Јаукнуо сам од бола, али нисам реаговао јер сам схватио да жели да ме испровоцира. Затим се измакао два до три корака и опсовао ми сестру“, прича Глигоријевић, иначе секретар две месне заједнице у Власотинцу.

Тврди да је, наводно, Митов био у алкохолисаном стању и да се после напада „мртав хладан ухватио у коло да игра“.

Глигоријевић је напустио забаву и јавио се лекарима хитне службе у Дому здравља у Власотинцу где је констатована контузија главе у уха, а потом је случај пријавио полицији, одакле нисмо могли да добијемо било какву информацију.

Овај инцидент, о коме бруји Власотинце, потврдило је Југмедии и неколико очевидаца, али Митов каже да су све то измишљотине.

„Тај дечко је психоза, а та крв која му је текла из носа је самоповређивање у кафани за шта постоје сведоци. Питај било кога другог рећи ћети истину“, написао је Митов у поруци новинару Југмедие.

Славољуб Митов је и челни човек владајуће Социјалдемократске странке у Власотинцу са десетак одборника у локалној скупштини. У неколико мандата био је посланик у Народној Скупштини Србије као кадар Демократске странке. Незванично се чује да су он и претучени службеник били од раније у сукобу.

ЈугМедиа


#   Власотинце   насиље   Славољуб Митов   Бобан Глигоријевић   месне заједнице
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима