Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Жена доживела шлог у вожњи, покосила пешака и закуцала се у ограду

rssBookmark and Share

Ниш 27.11.2018. Блиц

Нишлијка стара 70 година доживела је јутрос шлог за воланом „југа“ након чега је возилом налетела на жену пешака стару 72 године, која је излазила из оближње продавнице, а потом се закуцала у бетонску ограду једне куће!

Жена доживела шлог у вожњи, покосила пешака и закуцала се у ограду

Саобраћајна незгода, која се само чудом није окончала фаталним последицама, десила се јутрос око девет часова на углу Марина Држића и Љубомира Николића у насељу Трошарина.

- Жена у „југу“ је стајала на семафору у Улици Љубомира Николића и кренула је на зелено светло. То је сигурно, јер су јој свирали возачи који су били иза ње. Чим је скренула лево у Улицу Марина Држића зачуо се прасак. Истрчао сам и видео једну жену пешака како лежи испод аутомобила. Указали су јој помоћ и Хитна је одвезла. Ову другу жену из кола једва су извукли, каже Новица Станковић који ради у оближњој продавници.

Власник куће у чију капију се закуцао југо, још не може да верује шта се десило.

- Позвале су ме комшије, ја нисам чуо ударац. Рекли су да „југо“ није ишао брзо, шта се десило не знам. Аутомобил је ударио жену пешака пре неко је завршио у огради. Бетонски стуб од улазне капије доста је оштећен, каже власник куће Живојин Ђорђевић.

Обе повређене жене су хитно транспортоване у Ургентни центар КЦ у Нишу, где је констатовано да срећом нису животно угрожене.

- Жена која је возила имала је шлог у току вожње. То је потврђено после снимања мултислајс скенером па је пребачена на одељење Клинике за неурологију где се прати њено стање. Она нема повреде из удеса и није животно угрожена. Жена пешак је задобила само лакше повреде и није хоспитализована - кажу у Клиничком центру у Нишу.

О удесу је обавештено надлежно тужилаштво, полиција је обавила увиђај и ради на утврђивању узрока саобраћајне незгоде.


#   Ниш   полиција   саобраћајна незгода   животно угрожен   Војин Ђорђевић   Ургентни центар   Новица Станковић   шлог
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима