Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Најбољи ученици саобраћајног смера награђени са по 10.000 динара

rssBookmark and Share

Врање 26.06.2017. Јужна Србија Инфо

Председник Скупштине града Врања др Дејан Тричковић приредио је пријем за најбоље ученике саобраћајног смера у Техничкој школи, који су својим ангажовањем допринели повећању безбедности у саобраћају

Најбољи ученици саобраћајног смера награђени са по 10.000 динара

Реч је о ученицима Јовани Николић, Марини Симоновић, Зорани Живковић и Милошу Младеновићу, који су од стране Савета за безбедност саобраћаја града Врања награђени са по 10.000 динара. Град Врање већ неколико година награђује ученике, који су се поред редовних наставних обавеза, додатно ангажовали у спровођењу мера безбедности саобраћаја.

Учествовали сте у спровођењу истраживања, осмишљавању акција, едукацији, како би безбедност свих учесника у саобраћају била подигнута на виши ниво. Ваше ангажовање је стимулативно и за остале ученике", рекао је председник Тричковић честитајући ученицима и професорима.

О партнерском односу са локалном самоуправом, и постигнутим резултатима у области  безбедности саобраћаја говорио је директор Техничке школе Славиша Анђелковић. У име награђених захвалио се Милош Младеновић, који је уједно и ђак генерације, рекавши да је награда велики подстрек за даљи рад и постизање још бољих резултата.  


#   Врање   саобраћај   Дејан Тричковић   награде   Град Врање   безбедна вожња   Техничка школа Врање
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима