Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нови летови "Виз ер" компаније из Ниша за Немачку и Холандију

rssBookmark and Share

15.06.2016. Јужна Србија Инфо

Виз ер, највећа нискотарифна Компанија у централној и источној Европи, објавила је данас нове летове из Ниша ка Мемингену и Ајндховену

Нови летови "Виз ер" компаније из Ниша за Немачку и Холандију

Редован авио саобраћај ка поменутим дестинацијама биће рализован два пута недељно (понедељком и петком) почев од 1. августа 2016. године.

Куповину карата могуће је обавити путем сајта авиокомпаније www.wizzair.com, код свих туристичких агенција које се баве продајим авио карата и у продајном месту на аеродрому.

Тамара Валоа (Тамара Валлоис), директорка службе за односе са медијима Виз ер-а је изјавила: “Одушевљени смо због нових добрих вести овог лета за наше путнике из Србије. Август ће бити месец у коме ћемо имати много разлога за славље. Наше три нове линије до Немачке и Холандије прошириће највећу мрежу ниско тарифних летова из Србије, омогућивши српским путницима већи избор дестинација за одмор или посао овог лета, али у исто време и подстичући долазак страних туриста у Србију. Као једина авио компанија која лети из Београда и Ниша, радујемо се привлачењу још већег броја путника на наше летове из Србије, који ће бити у прилици да лете са нама и да уз ниске цене авио карата искусе нашу сјајну услугу током лета за коју су заслужне управо наше српске колеге”.

 


#   саобраћај   Немачка   аеродром Константин Велики   Виз Ер   Холандија   Минхен   авио саобраћај   Тамара Валоа   Ајндховен
@NisAirport @wizzair @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима