Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Отворен "Јумков" базен у Врању

rssBookmark and Share

Врање 17.06.2016. РТВ Врање, Јужна Србија Инфо

Почео је са радом базен спортско-рекреативног центра ''Јумко'' у Врању. Пред нама је врело лето. Многи неће моћи да приуште себи одлазак на море тако да ће несумњиво топле дане проводити на овом месту. Првог дана рада базена, улаз је бесплатан.

Отворен "Јумков" базен у Врању

Све је спремно за почетак летње сезоне на Јумковом базену. Сунцобрани, лежаљке и угоститељска тераса просто маме своје редовне госте. Приводе се крају последње припреме како  би све било спремно за прве купаче. 

Надлежни кажу да ће учинити све како би посетиоци били безбедни и како би уживали у воденим чаролијама. Исправност воде ће Завод за јавно здравље  проверавати  редовно, спасиоци су већ на својим местима, а за непливаче биће организована школа пливања. За спортске наде обезбеђене су бесплатне пропуснице. Деца до 7 година неће плаћати улаз,  а за све остале цена улазнице износи 150 динара. Од ове године поред видео надзора у комплексу базена , постављене су камере и са спољашне стране чиме је безбедност објекта на већем нивоу. Радно време базена је од 10 до 18 сати и 30 минута. 


#   Врање   базен   Јумко   видео надзор   Летња сезона   Завод за јавно здравље   радно време   школа пливања
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима