Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почела сезона купања у базенима СЦ "Чаир"

rssBookmark and Share

Ниш 07.06.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Отворењем базена унутар Спортског центра "Чаир" 1. јуна, званично је започеле летња сезона купања. Директорка Спортског центра, Бранка Аранђеловић, потврдила је да су олимпијски, рекреациони и дечији базени спремни за посетиоце, док се аква-парк очекује да почне са радом од понедељка.

Фото: СЦ Чаир
Фото: СЦ Чаир

Цене улазница остале су непромењене, што је обрадовало многе посетиоце. За одрасле је цена улазнице остала 300 динара, док деца до четири године не плаћају улаз. Деца од четврте до седме године плаћају 100 динара, док за старије особе постоји "сениор картица" која омогућава улаз по цени од 150 динара. Такође, уз "лоyалтy програм" посетиоци могу остварити попуст од 30%, те је цена улазнице 200 динара.

Очекује се да ће током летњег распуста, који почиње 14. јуна, посета базенима бити знатно већа него у претходном периоду. Спортски центар "Чаир" традиционално организује бесплатну обуку непливача за децу од првог до четвртог разреда, а пријаве за ову активност се очекују од понедељка.

Тренутно, дневно се на базенима креће између 300 и 500 купача, а уз ангажовање агенције за спасиоце и обезбеђења, сигурност и ред на базену су загарантовани.

Осим купања, Спортски центар "Чаир" ће током лета организовати и различите спортске активности за средњошколце, попут одбојке на песку, стоног тениса, пливања, дизања тегова и аеробика. Након распуста, у зависности од интересовања, ове активности би могле бити поновљене.

Кроз бесплатне активности за ученике основних и средњих школа, као и кроз инвестиције у унапређење садржаја, Спортски центар "Чаир" остаје кључно место за спортске активности и рекреацију у граду.


#   Ниш   базени   Летња сезона   Чаир СЦ
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима