Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ДС Ниш: Неизвесна утакмица на стадину без употребне дозволе?!

rssBookmark and Share

Ниш 03.03.2018. Јужна Србија Инфо

У тренутку када се не зна да ли ће се дерби утакмица између Радничког и Партизана одиграти, суочени смо са нерешеним проблемом градског стадиона “Чаир” који је и поред великих обећања актуелне градске власти остао незавршен, без употребне дозволе и са даљим пропадањем ове спортске инфраструктуре, кажу нишком ДС-у.

ДС Ниш: Неизвесна утакмица на стадину без употребне дозволе?!

Изградња стадиона “Чаир” је почела у време власти Демократске странке.

Започета је изградња модерних трибина и пратећих садржаја али је на жалост са променом власти 2012. прекинута даља изградња. На тај начин су се и срушила очекивања да ће Град Ниш добити коначно модеран, европски стадион  који испуњава све услове да се на њему играју и репрезентативне утакмице.

Захваљујући празним обећањима актуелне власти да ће се наставити изградња западне трибине и завршити покривање стадиона,  суочени смо са страхом да ће ФК “Раднички” и поред одличних резултата у текућем првенству и амбиција да се врати на европска такмичења морати да игра своје утакмице ван града који је пронео европску славу 80-тих година прошлог века. 

Подсећамо да је за време власти Демократске странке у Нишу, у периоду 2008-2012. осим стадиона “Чаир”, урађена и реконструкција спортске хале Чаир, изграђен спортски центар „Душко Радовић“, као и травнати терени, балон сале итд. Актуелна власт за пуних 6 година није успела ни да заврши западну трибину стадиона “Чаир”.

Зато Градски одбор Демократске странке у Нишу апелује на градску власт да се коначно укључи у проблем решавања и завршетка стадиона, и да тиме направи бар једну капиталну инвестицију на задовољство својих грађана, у овом случају навијача.

 


#   Ниш   ДС   Чаир   Раднички ФК   Партизан ФК   грађевинска дозвола   спортски центар   Градски одбор   стадион   Душко Радовић
@demokrate @NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима