Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Двери Ниш критикују "last minute" заказивање јавне расправе о Нацрту буџета Града

rssBookmark and Share

Ниш 07.12.2022. Јужна Србија Инфо

Српски покрет Двери најоштрије протестује због начина заказивања јавне расправе о Нацрту буџета Града Ниша за 2023. годину. Начин заказивања за сутрадан од објаве Нацрта типичан је пример дилетантизма, ароганције и суштинске небриге о мишљењу грађана Ниша о најкрупнијим темама које се директно тичу наших живота, а буџет је једна од најзначајнијих, наводе у саопштењу.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Саопштење преносимо у целости..

Јасно је да оваквим приступом власт у Нишу покушава да сакрије незнање, лоповлук и неправедну расподелу средстава Нишлија.

Оваквом антидемократском и бахатом методом спречава се компетентно информисање грађана и спречава стварна партиципација, саветовање и доношење одлука у корист грађана.

Нелегитимна скупштина и руководство Града наставља својом некомпетенцијом да угрожава саме основе живота Нишлија. После катарске разоноде, сада би да и даље користе средства Нишлија без демократске легитимације, док се врши напад на канцеларију Двери Ниш и народног посланика проф. др Тамаре Миленковић Керковић у опасном, аки инфантилном покушају да се Двери застраше и спрече истину о катастрофалној политици Сотировски у Нишу.

 


#   Ниш   Градско веће   буџет   Двери   јавна расправа
@SPDveri @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима