Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Први прелетач Србије улази у Скупштину: Драган Николић променио шест странака

rssBookmark and Share

Врање 09.02.2014. Блиц

На листи СНС за републичке изборе је адвокат из Врања Драган Николић, актер туча и један од рекордера међу прелетачима.

Први прелетач Србије улази у Скупштину: Драган Николић променио шест странака

Николић је у садашњем сазиву посланик, а на листи је на позицији 68. Досад је променио шест странака. У Врању је на локалној листи моћних заузео друго место уз образложење да је један од најбогатијих политичара, а широј јавности постао је познат после инцидента са начелником врањске полиције Слађаном Велиновићем. Николић је после тврдио да није напао начелника већ “само на тренутке повисио тон”.

Посланик СНС се потом обрео у тучи са страначким колегама. Тада је Александар Вучић распустио врањски одбор и навео: “Наша је намера да нас представљају најбољи људи, а не они који ће зарад својих фотеља да прибегавају насиљу...”

Са ким је био...
Пре СНС Николић је 2004. био на листи “За народно јединство” Марјана Ристичевића и Борислава Пелевића, 2006. изабран је за председника Пчињског одбора Нове Србије, када је та странка била на власти. Био је и извршни секретар Народне радикалне странке Вељка Губерине, потом је прешао у СРС. Није заобишао ни СПО. Ипак, Николић јавно тврди да је “стално само пратио Томислава Николића, председника Србије”.

Николић је, међутим, тврдио да није учествовао у премлаћивању одборника СНС Слободана Петровића, уз кога је ипак стао председник Скупштине општине Врање Дејан Тричковић, члан СНС.

Пре око 15 дана Николић је устврдио да је жртва. Како је навео, напала су га четири лица у његовој адвокатској канцеларији. Тврди да је полиција пронашла палицу у канцеларији, а о целом инциденту каже: „Мислим да је реч о изнуђивачима”.


#   Врање   СНС   полиција   Дејан Тричковић   Александар Вучић   избори   Ана Николић   Драган Николић   избори 2014
@sns_srbija @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима