Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишке демократе обележиле Ђурђевдан

rssBookmark and Share

Ниш 06.05.2018. Јужна Србија Инфо

Демократска странка у Нишу обележила је страначку славу Ђурдјевдан, а председник Градског одбора ДС, Миодраг Станковић оценио је на прослави, да од 1990 године и обнављања рада ДС-а не постоји ништа добро што је учињено у Србији, а да то нису водиле демократе.

Нишке демократе обележиле Ђурђевдан

Када су оснивачи ДС одлучивали о крсној слави, бирали су свеца који је оличење упорности, храбрости, вере и издржљивости и управо је то оно што одликује демократе све ово време и оно што је потребно данас у Србији и нашем граду, како би смо успели да се изборимо са свим проблемима грађана.

Присутнима се обратио и домаћин славе, Радован Живковић и честитао славу свим демократама, грађанима  који славе Ђурђевдан и републици Србији чији је заштитник управо Свети Ђорђе, који је и заштитник Демократске странке.

Рекао је да је за стање у друштву у претходном периоду, највећу одговорност  носи власт, а не грађани. Грађани су и овог пута показали да су спремни да учествују у свему ономе што креира њихов живот и што је у корист града и државе. На жалост у овом тренутку појам политичар је захваљујући актуелној власти постао неомиљен и на нама је, да свима повратимо  поверење у функције система како би могли да остварују права на начин на који је дефинисан законом.Наравно да је то битно и за инвеститоре који желе да њихове инвестиције буду безбедне у држави, односно граду у коме улажу. 

 


#   Ниш   ДС   инвестиције   Ђурђевдан   Миодраг Станковић   Свети Ђорђе
@demokrate @Mikica_S @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима