Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишке демократе осуђују ТВ кућу и ријалти програм у коме се причају срамни вицеви

rssBookmark and Share

Ниш 04.10.2018. Јужна србија Инфо

Грдски одбор Денокразске странке у Нишу, издао је саопштење у којем се осуђује ријалити програм ТВ Пинк, због инциднта са непримереним вицем о трагично натрадалој малој Милици током НАТО бомбардовања.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Синоћ се у тој скарадној медијској творевини један од учесника тог ружења Србије наругао малој Милици убијеној током НАТО агресије на Србију, а самим тим и свој деци убијеној током бомбардовања наше земље причајући следећи виц: “Где је мала Милица кад њену школу погоди бомба?“ Одговоривши: “Свуда!“

Ми питамо, где је Републичка радиодифузна агенција? Где су границе које у свом ругању Србији може прелазити Жељко Миторвић? Докле ће се ова медијска кућа ругати свим грађанима ове земље, закону, људским правима и слободама? Докле?!

Има ли ишта свето и узвишено што Телевизија Пинк још није извргла руглу? Никада се у историји Србије, жртве рата, а нарочито када је реч о деци, нису излагала подсмеху, спрдњи, прављењу вицева на рачун њихове мученилчке смрти.

Да ли овај “Хумористички програм“ који је ваљда једино смешан ономе ко данас саветује владу и председника Српске напредне странке Александра Вучића за дебели хонорар, а одазива се на Тони Блер, представља још један вид накнаде овом врлом саветнику Александра Вучића који је директно одговоран за смрт мале Милице?

То је иста она Милица чија је трагична судбина инспририсала многе родитељје да својим ћеркама дају њено име, како би мала Милица и сећање на њу живело кроз неку другу децу.

Да ли овакве медијске садржаје брани Српска напредна странка, влада Републике Србије и председник Српске напредне странке Александар Вучић?

Мала Милица јуче је још једном убијена, шрапнелима са ружичасте телевизије. Јуче су поново убијена деца која су већ страдала током НАТО агресије. Јуче су убијени родитељи те деце. Ми не можемо дозволити да буде убијена нада и вера у неку другачију, пристојнију и бољу Србију.

Довољнио је деце страдало под НАТО бомбама, под точковима бахатих возача џипова, под гелерима ружичасте телевизије. Зато захтевамо да се телевизији ПИНК одузме национална фреквенција а свим телевизијама забрани даље емитовање оваквих програма                                                

 


#   Ниш   ДС   Александар Вучић   Влада Републике Србије   НАТО   Пинк ТВ   Тони Блер   ријалити   виц   Милица Ракић
@demokrate @avucic @Vlada_SR @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима