Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Аеродром поново тема нишких демократа

rssBookmark and Share

Ниш 24.09.2019. Јужна Србија Инфо

Председник Градског одбора Демократске странке у Нишу Миодраг Станковић, још једном је покрену питање статуса аеродрома "Константин Велики".

Аеродром поново тема нишких демократа

Саопштење преносимо у целости..

Демократска странка стоји на страни народа и наставља борбу за одбрану интереса града и грађана Ниша. Јавно предузеће“Аеродром Ниш“ после скоро 30 година постојања и рада одлуком Владе Србије престаје да постоји. Ново предузеће“Аеродроми Србије“доо Ниш преузима сва права и обавезе које је закључило предузеће ЈП Аеродром Ниш, са авио-компанијама, добављачима и корисницима услуга. Аеродроми Србије доо Ниш преузимају запослене и право управљања над аеродромом“Константин Велики“. Више пута смо поновили: - Зашто?

Као демократе морамо опет да питамо: 

На основу којих разлога је Влада Србије преузела управљање над нишким аеродромом? Констанин Велики је добро радио и имао стално повећање путника. Да је Влада добар менаџер сама би управљала београдским аеродромом“Никола Тесла“ али није и зато је највећи српски аеродром изнајмила странцима. Зашто онда квари добар пример пословања и знатан додатак онемоћалој нишкој привреди?

Демократска странка хоће да подсети грађане колике су плате биле у време избора 2012. године, колике пензије и какав је стандард онда био. Данас после скоро 8 година, имамо свакодневна обећања напредне власти о драматичном побољшању на свим пољима али у стварном животу имамо празне новчанике пензионера, изневерена очекивања младих, осиромашен кућни буџет у свакој породици и губитак нишког аеродрома.    

 


#   Ниш   ДС   Миодраг Станковић   аеродром Константин Велики
@demokrate @Mikica_S @NisAirport @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима