Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Новица Tончев шеф изборног штаба СПС-а за локалне изборе

rssBookmark and Share

Врање 05.09.2015. Ок Радио, Јужна Србија Инфо

Новица Тончев је поново изабран за члана председништва СПС-а, а придружиће му се и Зоран Антић.
Тончев је изабран и за шефа изборног штаба СПС-а.

Новица Tончев шеф изборног штаба СПС-а за локалне изборе

Народни посланик и председник Скупштине Сурдулице Новица Тончев изабран је за члана Председништва СПС-а, али и за шефа изборног штаба СПС-а за локалне изборе.

Тончев је и до сада био члан Председништва, а пре седнице Главног одбора странке важио је за фаворита за место потпредседника СПС-а.

- Разговарао сам са шефом Дачићем, и договорили смо се да прво одрадимо изборе, па да онда преузмем место потпредседника странке.

Изабран сам да у странци водим локалне изборе, јер већ три изборна циклуса сурдулички социјалисти имају најбоље резултате од свих у СПС-у.

На ову функцију именовао ме је Главни одбор и ја ћу учинити све да то поверење оправдам - каже Тончев за ОК Радио.

Иначе, Главни одбор СПС-а оставио је два празна потпредседничка места, једно за представника Војводине и друго за лидера који постигне најбољи локални изборни резултат.

Тончев каже да ће у будућем раду посебан акценат бацити на положај функционера у СПС-у, да се види ко је како од њих прошао у својој изборној јединици, међу својим суграђанима.

- Нека слегне све наредних дана, па крећемо у формирање изборних штабова по читавој Србији и надамо се успеху - каже Тончев.
 
Антић у председништву СПС-а: Ово је успех врањских социјалиста!

Градоначелник Врања Зоран Антић нови је члан Председништва СПС-а, одлучио је Главни одбор те странке на састанку у Београду.

Поред Антића, још осам Врањанаца ушло је у најуже руководство странке.

У Главни одбор СПС-а поред Антића ушли су и Мирољуб Стојчић, Синиша Митић, Негован Станковић, Снежана Станковића, Никола Стоиљковић и Предраг Миленковић.

У Статурарну комисију СПС-а ушла је Тања Спасић, док је у Надзорном одбору странке Драган Поповић.

- У реалној ситуацији ово се може оценити као велики успех врањских социјалиста.

У историји странке у руководству никада није било више социјалиста из Врања, што је доказ квалитета нашег рада.

За мене лично ово је такође велики успех, али је пре свега реч о рејтингу врањског СПС-а, чији сам ја први човек - рекао је за ОК Радио градоначелник Антић.

 


#   Врање   СПС   Зоран Антић   Сурдулица   Новица Тончев   Негован Станковић   Драган Поповић   главни одбор   ОК Радио   Мирољуб Стојчић
@socijalisti @okradio_rs @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима