Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Опозиција "удара" на опозицију, своје дојучерашње савезнике и на резултате избора у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 19.08.2020. Јужна Србија Инфо

Српски покрет Двери, упутио је саопштење медијима у коме скоро на једнак начин критикује изборене резултате, формирање градске власти али и своје дојучерашње саборце у Савезу за Србију.

Опозиција "удара" на опозицију, своје дојучерашње савезнике и на резултате избора у Нишу

Саопштење преносимо у целости..

Скупило се друштво старо

Нишко узурпаторско братство које функционише као картел, а које жели да на сутрашњој седници „Скупштине Града“ себе представи као представнике грађане Ниша, пробаће да се „конституише“ и настави са уништавањем Ниша, а мало је од Ниша остало. Симбиоза СНС режима и квази-опозиционих омиљених сарадника власти - Бранислава Јовановића, Миодрага Станковића, Драгана Ћирковића и њихових људи пажљиво распоређених у разне „групе“ за Ниш, а заправо за њихов џеп, представљаће Анти-скупштину, а Ниш у њиховим рукама већ одавно јесте Антиград.

Ово удружење за руинирање Ниша, биће предвођено из Београда изабраним перјаницама СНС-а које су и до сада профитирале на злоупотреби јавног интереса -Драганом Сотировски, Звезданом Миловановићем, Бобаном Џунићем. Наставиће тамо где су стали. Иако јавне финансије не познају, показали су да су маестрални у арчењу јавних пара и заступању приватног интереса. Можда не знају да је буџет Ниша више него дупло мањи од буџета Новог Сада али су најкреативнији у запошљавању супружника у јавна предузећа без конкурса, у стицању нових држављанстава, рекордери по броју подигнутих и сакривених оптужница за пљачку јавних фондова, по продаји сопствених фирми Телекому за стотине милиона евра, ангажовању и подмићивању људи изван закона као параполицијске одбране партијских интереса СНС-а и за насиље над опозицијом. Иако мислимо да смо све видели-лажне дипломе, катастрофално „командовање“ корона-кризом, ненаменско трошење средстава, заробљавање медија, претварање Ниша у сиву зону небригом о праву на здраву животну средину, неинтелигентно фалсификовање изборних резултата...све глупости, лажи и голу пљачку-идеја о новом руководтсву града говори да могу и хоће још горе.

Сутра ће се десити једна добра ствар. Све оно што ће се тамо сакупити-није Ниш, и Нишлије ће то јасно видети. То су само људи који ће на истом месту сачекати Закон о лустрацији и неће моћи да се више баве политиком када Српски Покрет Двери преузме одговорност за Србију и Град Ниш.

Ово је последња СНС власт у сарадњи са њиховим другарима који из шале воле да себе називају „опозицијом“. Never more.

Градски одбор Српског покрета Двери нову скупштину града Ниша, и скупштине општина, сматра антиуставним, нелегалним и нелегитимним. Све оне који су постављани, а не „изабрани“ у њих сматра узурпаторима који ће одговарати за кршење закона. Ниједну одлуку које донесе овај скуп људи не сматрамо законитом нити обавезујућом за грађане Ниша. Права Скупштина Града Ниша и суверенитет је у рукама грађана који ће убрзо показати овом картелу где им је место-на суду, у затвору и најсрамнијим страницама историје града Ниша.

 

Нишу, 18.8.2020.год.

                                                                                Градска организација
                                                                           Српског покрета Двери Ниш

 


#   Ниш   Драгослав Ћирковић   Бранислав Јовановић   Двери   Миодраг Станковић   Скупштина града Ниша   Избори 2020
@SPDveri @Mikica_S @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима