Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Отворено писмо и новогодишња честитка председника нишких демократа градоначелнику Ниша

rssBookmark and Share

Ниш 12.12.2019. Јужна Србија Инфо

Председник Грдаског одбора Демократске странке у Нишу Миодраг Станковић, упутио је отворено писмо градоначелнику Дарку Булатовићу.

Илустрација
Илустрација

Саопштење преносимо у целости...

Отворено писмо градоначелнику Ниша и новогодишња честитка. 

Поштовани градоначелниче, примећујем Вашу "озбиљну бригу и жељу" да у предизборној години помогнете осиромашеном народу, јер како другачије да схватимо Вашу најаву да ћете омогућити грађанима да  своје неплаћене рачуне плаћају у наредних 10 година и да ће бити отписане камате. 

Да ли то значи да од "златног доба" у Србији нема ништа? Како то да премијерка изјављује да смо све богатији, а ви признајете да једна трећина грађана Ниша нема новца да плати рачуне за комуналне услуге? Ко овде не говори истину? Хоћете ли поново сто пута рећи неправда? Да ли знате да је 36000 породица у Нишу на ивицу сиромаштва дошло управо у последњих 7 година откад је СНС на власти? Да ли схватате да је ваша странка најодговорнија за такву катастрофалну ситуацију? Да ли знате да ћете отписивањем камата и одлагањем плаћања рачуна, ионако осиромашена и угрожена јавна предузећа, довести у још тежу ситуацију? Да ли сте свесни да ћете угрозити цео систем локалне самоуправе? 

А шта ћете са редовним платишама? Да ли и они треба да престану да плаћају редовно рачуне или ћете да их некако наградите? Ево, нпр. можете им организовати превоз откривеним аутобусом, па да им на Тргу краља Милана покажете да захваљујући њима трошите 520 милиона динара за "златне плоче" којима поплочавате трг и бивши парк, или ћете им обезбедити "бесплатне карте" за концерт "најпознатијег поштара Жељка Самарџића"? 
 
Знају грађани Ниша добро да то неће бити "бесплатне карте", већ ће их папрено кошати! Због ваше власти, идуће године ће још више бити сиромашних у Нишу, па хоћете ли и њима одложити плаћање рачуна и отписати камате?
 
Искористићу прилику да Вам честитам Нову годину са жељом да се власт СНС промени у 2020. години, како би грађани могли нормално да живе у нашем граду.


#   Ниш   ДС   СНС   Нова година   Дарко Булатовић   политика   Миодраг Станковић
@demokrate @sns_srbija @DarkoBulatovic_ @Mikica_S @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима