Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СПС активности: Дачић и Тончев у посети југу Србије

rssBookmark and Share

Ниш 13.04.2022. Јужна Србија Инфо

Председник Социјалистичке партие Србије Ивица Дачић и потпреседник Социјалистичке партије Србије Новица Тончев посетили су јуче село Стајковце на територији општине Власотинце, центар општине Бабушница, насеље Радин До у Пироту, општине Пантелеј и Црвени Крст у Нишу као и погон за прераду меда Радосављевић у Сврљигу.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Том приликом, у разговору са грађанима и привредницима тих средина, потврдили су чврсту решеност да пруже маскималну подршку грађанима за унапређење квалитета живота, да покажу како се њихов глас чује и да су спремни да ураде све што је потребно за добробит људи.

„Мислим да смо постигли у Нишу вема значајан резултат, више од 13 процената за Парламентарне изборе, и то је добар знак да се враћа поверење грађана у нашу партију. Истовремено то је и обавеза да наставимо са добрим радом. Верујем да ћемо морати да направимо и одређене кадровске промене, да приближимо партију грађанима, а ускоро ћемо да одржимо и Конгрес. Уколико желимо да југ Србије буде место од националног и државног интереса, морамо да створимо све услове да се људи не исељавају одатле. Веома је битно да људи не траже бољу будућност у другим крајевима“,
истакао је Дачић.

"Никада нисам био кабинетски политичар, а нећу то бити ни убудуће. Директан контакт са грађанима ми увек даје најбољу слику тренутне ситуације, а често у тим разговорима добијем и неку квалитетну идеју на чему треба додатно да радимо да се унапређењем услова живота заустави исељавање из недовољно развијених општина и да се неки нови људи мотивишу да заснивају своје породице у тим срединама" изјавио је Новица Тончев.


#   Ниш   СПС   Власотинце   Ивица Дачић   Сврљиг   Новица Тончев   ГО Пантелеј   Бранко Бјеговић насеље   избори 2022
@socijalisti @DacicIvica @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима