Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић након скупа напредњака: Ниш је стао на своје ноге, има највише пара икада

rssBookmark and Share

Ниш 17.07.2021. Јужна Србија Инфо

Након јучерашњег скупа дела руководства и чланова Српске напредне странке из овог дела земље у нишкој хали "Чаир", председник Србије и лидер највеће странке, изјавио је прилом гостовања у емисији на локалној РТВ Белами, да Ниш финансијски стоји боље него што је било пре три године.

Фото: РТВ Белами - screenshot
Фото: РТВ Белами - screenshot

Ниш је стао на своје ноге, финансијски стоји боље него што је било пре три године, врло се води рачуна о граду, који данас има највише пара у историји, рекао је Вучић.

Вучић је рекао да буџет Ниша мора да буде на здравим ногама.

Вучић је рекао да је срећан због великог буџета који има Београд, јер је то, како је рекао, центар и то морају да разумеју сви.

Подсетио је да је Београд 2013. године имао буџет од 500 милиона евра, а данас има милијарду и 250 милиона, што су, како је рекао, велике паре.

"Нишу смо дали значајна средства и подстицаје за привлачење инвестиција. Ниш ће постати срце Балкана, имаће све већи буџет", рекао је Вучић.

Ускоро ће, како је рекао, бити сређен и стадион и "биће као лепотица".

Свестан је, рекао је, да га сви криве за све, а он од свих очекује да помогну да "радимо и урадио све што можемо".

Однос према личној својини Вучић је рекао да нема и да његова деца и породица живе добро, а он се, како је истакао не вози у "поршеу".

Не треба му, како је рекао, шест кућа, јер не може у свима да живи.

"Проблем је ако неко на власти има шест кућа... Ти што су на власти треба да имају један стан, једну викендицу, а више од тога не може...", рекао је Вучић који сматра да је бахатост ако се неко бави политиком и вози у "поршеу".


#   Ниш   СНС   буџет   Александар Вучић   политика   Белами РТВ   економија   локална самоуправа
@sns_srbija @avucic @belamiportal @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима