Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић у Лесковцу: Хоћу убедљиву победу

rssBookmark and Share

Лесковац 01.03.2014. Танјуг

Александар Вучић затражио је од својих присталица убедљиву победу и обећао брзо формирање владе, како би се што пре ангажовали на реформама и запошљавању

Вучић у Лесковцу: Хоћу убедљиву победу

Вучић је на страначкој конвенцији у Лесковцу најавио усвајање 21 закона са циљем да се омогући опоравак српске приреде и бољи живот грађана:

"Ми не радимо против радника, већ за раднике и за запошљавање, а не за отпуштање, како неки покушавају да представе", рекао је лидер СНС.

Он је рекао да се у разговору са грађанима и радницима фабрика које је обишао у оквиру кампање уверио да људи хоће да раде, да траже подршку државе за рад и да се интересују за нове послове, не отпремнине.

"Испунићемо обавезе из социјалних програма, али пре свега морамо да помогнемо људима да имају посао и да раде", рекао је Вучић.

Он је позвао бираче да не верују празним обећањима:

"Наш посао није да лепо говоримо, већ да решавамо ваше проблеме".

Избори нису завршени, упозорио је:

"Довољно је да видите са коликом мржњом наши противници говоре о нама. Зар мислите да ће они који су опљачкали милионе евра да седе скштених руку или ће тај новац употребити да задрже Србију у муљу?", запитао је Вучић.

Таквима, као и онима који заговарају украјински "расплет" поручује да је Србија и јача и већа од њих:

"Моја порука онима који говоре о Украјини и не знам каквим сценаријима овде у Србији је следећа - никада то нећете моћи да урадите. Јака је Србија и већа је од вас. Србија је мирна и демократска земаља, она ће бити стабилна земља и нећете моћи да је срушите никада, јер мали сте за Србију и њен народ".

Он је додао да је стабилност Србије оно што јој омогућава напредак те да је "лако рушити, палити и тући се, а тешко градити, правити и радити".

Према његовим речима, у томе се треба угледати на пензионере, јер, како је подвукао, онако како су они градили и правили ми тек треба коначно да почнемо да радимо.

Он је истакао да ће већ од 1. маја сви који улажу у Србију у наредне две године моћи да рачунају на посебне пореске олакшице, како би се привукли инвеститори и смањила незапосленост, што је приоритетни циљ.

"Срби воле да раде и треба да се напарави систем у којем ће се наша марљивост показати и доказати. Знам да људи хоће да раде и зараде новац и то је оно што хоћемо да направимо", поручио је Вучцих и поновио да ће СНС са истом зезстином са којом је ушла у борбу против криминала ићи и у борбу за бољу економију и економски јаку Србију.

"Ми ћемо да победимо и због наших политичких противника да би и њима и свима било боље у Србији и ја од вас због тога тражим убедљиву победу. Тражим да их победимо да би смо им показали да Србију не могу да победе", рекао је Вучић.

Лидер напредњака је изразио уверење да коалиција окупљена око СНС са великом подршком нареода може да се избори против корупције и криминала, спроведе реформе и обезбеди нова радна места.

"До коначе и убедљиве победе" закључио је Вучић.


#   Лесковац   СНС   Александар Вучић   избори   избори 2014   радна места   1. мај
@sns_srbija @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима