Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Поправљају нову улицу

rssBookmark and Share

Лесковац 26.09.2010. Извор: Јужне вести

Поправљају нову улицу

НИШ - Након непуних годину дана од како је комплетно реконструисана, улица Милојка Лешјанина у центру Ниша поново се раскопава.

- У питању је редовно одржавање улице. На том месту се асфалт оштетио и створили су се такозвани "колотрази", то није ништа необично - речено је Јужним вестима у Дирекцији за изградњу града, којој је у том послу био поверен надзор.

Градски већник, Миодраг Радовић, каже да је улица у гарантном року и да се код ове поправке не троши новац пореских обвезника.

- Радови ће, како је мени речено, бити завршени у току данашњег дана и већ сутра саобраћај ће бити нормализован. Али, најбитније је да грађани неће бити оштећени и да се не користи новац Града, већ се све ради о трошку извођача радова - каже Радовић.

Како Јужне вести незванично сазнају, проблем је представљала специјална мрежица која је постављана испод асфалта како би спречила да до проблема са колотразима уопште и дође.

Реконструкција улица Милојка Лешјанина и Вожда Карађорђа, које пролазе кроз сам центар града, започета је августа 2009. године и трајала је три месеца а утрошено је више од 100 милиона динара. Улице су поново отворене за саобраћај крајем октобра 2009. године.


#   Лесковац   саобраћај   Градски већник   Јужне вести   Миодраг Радовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима