Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Popravljaju novu ulicu

rssBookmark and Share

Leskovac 26.09.2010. Izvor: Južne vesti

Popravljaju novu ulicu

NIŠ - Nakon nepunih godinu dana od kako je kompletno rekonstruisana, ulica Milojka Lešjanina u centru Niša ponovo se raskopava.

- U pitanju je redovno održavanje ulice. Na tom mestu se asfalt oštetio i stvorili su se takozvani "kolotrazi", to nije ništa neobično - rečeno je Južnim vestima u Direkciji za izgradnju grada, kojoj je u tom poslu bio poveren nadzor.

Gradski većnik, Miodrag Radović, kaže da je ulica u garantnom roku i da se kod ove popravke ne troši novac poreskih obveznika.

- Radovi će, kako je meni rečeno, biti završeni u toku današnjeg dana i već sutra saobraćaj će biti normalizovan. Ali, najbitnije je da građani neće biti oštećeni i da se ne koristi novac Grada, već se sve radi o trošku izvođača radova - kaže Radović.

Kako Južne vesti nezvanično saznaju, problem je predstavljala specijalna mrežica koja je postavljana ispod asfalta kako bi sprečila da do problema sa kolotrazima uopšte i dođe.

Rekonstrukcija ulica Milojka Lešjanina i Vožda Karađorđa, koje prolaze kroz sam centar grada, započeta je avgusta 2009. godine i trajala je tri meseca a utrošeno je više od 100 miliona dinara. Ulice su ponovo otvorene za saobraćaj krajem oktobra 2009. godine.


#   Leskovac   saobraćaj   Gradski većnik   Južne vesti   Miodrag Radović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima