Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пуштена у саобраћај још једна деоница ауто-пута

rssBookmark and Share

Ниш 20.09.2018.

Пуштен у саобраћај део деонице пуног профила ауто-пута на Коридору 10, код Бујановца

Пуштена у саобраћај још једна деоница ауто-пута

Из ЈП „Путеви Србије“ је стигло обавештење да је од 19. септембра пуштена у саобраћај новоизграђен део деонице у пуном профилу ауто-пута у дужини од 6,6 км који је саставни део пројекта изградње ауто-пута Е 75, Београд – Ниш – граница са БЈР Македонија, деонице Доњи Нерадовац - Српска кућа, дужине 0,7 км и Српска кућа – Левосоје, дужине 5,9 км.

У саставу деонице се налази и Петља Бујановац 1 која омогућава директни улаз - излаз у Бујановац поред Бујановачке Бање и приступ целокупној постојећој мрежи државних и локалних путева у зони деонице аутопута.

Такође, након изласка са аутопута на петљи, и кретања паралелним алтернативним путем ка Врању у дужини од 2,5 км, у месту Давидовац, налази се скретање за манастир Прохор Пчињски. Свакако је потребно пратити постављену трајну сигнализацију.

Како су део деонице и петља Бујановац 1 пуштени у саобраћај током извођења преосталих радова, ЈП „Путеви Србије“ апелује на све учеснике у саобраћају да поштују постављену саобраћајну сигнализацију и посебно буду опрезни у зони радова на том делу ауто-пута.


#   Ниш   Београд   Бујановац   Путеви Србије   саобраћај   ауто-пут   манастир   Прохор Пчињски   Македонија   Доњи Нерадовац
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима