Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Реконструкција тротоара у Вождовој улици у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 06.06.2018. Јужна Србија Инфо

Почела је реконструкција тротоара у Вождовој улици. У првој фази уређује ce тротоар на непарној страни улице, и то деоница од раскрснице улице Војводе Мишића до улице Добриле Трајковић у дужини од 200 метара.

Реконструкција тротоара у Вождовој улици у Нишу

Радови обухватају уклањање постојећег асфалтног слоја и његову замену бехатон плочама, са хоризонталном сигнализацијом за кретање слепих и слабовидих особа.

Пре постављања бехатон плоча екипе ЈКП Медијана редуковаће и корење дрвећа посађеног дуж тротоара, чији је раст и изазвао оштећења на тротоару.

Радове су данас обишли градски већник Милош Милошевић и директор Дирекције за изградњу града Ниша Небојша Ловић, који су истакли да ће радови бити завршени у најкраћем могућем року, и да је намера Града да се, у догледно време, сви асфалтни тротоари у Нишу покрију бехатон плочама које, поред естетске вредности, омогућавају и брзо отклањање кварова на подземним инсталацијама без нарушавања изгледа тротоара.

Реализација пројекта поверена је предузећу М Универзал тим. Вредност радова је 1 200 000 динара предвиђених Програмом редовног одржавања комуналне инфраструктуре.


#   Ниш   саобраћај   тротоар   реконструкција   Градски већник   Вождова улица   Небојша Ловић   Милош Милошевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима