Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сајам аутомобила у Нишу - “XI KОРОНА ФРИ ФЕСТ НИШ 2020”

rssBookmark and Share

Ниш 24.09.2020. Јужна Србија Инфо

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски примила је данас организаторе и учеснике јединствене манифестације из света аутомобилизма,која ће се одржати од почетка октобра до краја 2020. године.

Сајам аутомобила у Нишу - “XI KОРОНА ФРИ ФЕСТ НИШ 2020”

Најбезбеднији сајам на свету“ – под тим слоганом организатори, Цитy Маркетинг Центар промовишу овогодишњи, једанаести Сајам аутомобила, који ће љубитељима четвороточкаша аутомобиле приказати на другачији, јединствен начин, кроз вирутуелну туру. Први виртуелни Сајам аутомобила на Балкану “11. КОРОНА ФРЕ ФЕСТ НИШ 2020” биће представљен од почетка октобра до краја године на официјалном сајту „Ауто Мото Феста“ SajamAutomobila.com.

Сви посетиоци званичног сајта сајамаутомобила.цом моћи ће једним кликом да уђу у жељени салон, да одаберу одређени бренд и да разгледају њихову понуду“, казао је менаџер Сајма аутомобила у Нишу Саша Ђорђевић.

Фото: Нишке вести

„Драго ми је да је Сајам аутомобила и на овакав начин остао да живи, с обзиром на то да нам је корона пореметила многе планове за ову годину. Ипак захваљујем организаторима што су се досетили да кроз виртуелну туру задрже овај сајам који је постао бренд града Ниша, јер се кроз Сајам аутомобила и доласком различитих брендова на један посебан начин промовише наш град. Надам се да наши суграђани неће бити много разочарани што неће моћи да у великој хали својим оком погледају своје омиљене аутомобиле, али ће за то сигурно бити прилике наредне године. Ми ћемо се као град потрудити да наредне године Сајам буде можда другачији од других“, рекла је градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

„Ниш је одавно заслужио један велики сајамски простор, али он неће бити само то, већ ће имати и многе друге садржаје. На нама је сада да определимо довољно финансијских средстава и одређену количину новца и других фондова да у што скорије време Нишлије добију свој сајамски простор", истиче Сотировски.

На ову јединствену идеју у Европи дошао је оснивач Сајма Оливер Пауновић који није желео да прекине традицију одржавања,како кажу организатори, највеће привредно-туристичке манифестације на југу Србије.

„Посећеност Сајма аутомобила у Нишу је велика, за дане Ауто Мото Феста кроз Халу Чаир прође око 20.000 људи и нисмо желели да они буду ускраћени прилике да погледају најновије моделе својих омиљених брендова. Са друге стране и дистрибутерима је то јединствена прилика да продајом аутомобила побољшају своје економско стање, а Граду Нишу велики потенцијал јер се тих дана у наш град налазе сви водећи светски брендови, али и туристи околних градова, истакао је Пауновић.

“XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020”   SajamAutomobila.com.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Оливер Пауновић   Сајам аутомобила   Ауто-мото фест   City Marketing Centar
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима