Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Срозала државу: Драгица Николић лупила шамар МУП

rssBookmark and Share

Лесковац 29.12.2014. Јужна Србија Инфо/Курир

Драгица Николић, супруга председника Србије, одлуком да њена фондација тражи санитет с дозом одговарајуће крвне групе за случај да неко изврши атентат на њу док дели пакетиће деци у Лебану, понизила је државу, пре свега МУП, оцењују саговорници Курира!

Срозала државу: Драгица Николић лупила шамар МУП

- Ако њена фондација има неких сазнања о тероризму, онда је дужна да то пријави надлежним органима, па да онда они предузму антитерористичке мере - каже аналитичар Душан Јањић и додаје:
- Ово је шамар за безбедносне службе и стање наше терористичке оспособљености.

Његово мишљење дели и Зоран Драгишић професор на Факултету безбедности: 
- О безбедности председника и његове супруге брине Управа МУП за обезбеђење личности и подразумева се да она ужива максималну заштиту. Тако да није уобичајено да неке посебне захтеве у обезбеђењу даје неко ко за то није стручан и надлежан, у овом случају њена фондација.

Иначе, како је Курир писао, Николићева нема право на медицинску пратњу, то право имају само председник државе и премијер, и то ако иду кроз ризичне зоне у иностранству! Подсетимо, да је Фондација Драгице Николић тражила посебан третман приликом посете Лебану, нашем листу потврдио је и Горан Јањић, председник те општине, док у ДЗ у Лесковцу, који је обезбедио крв, јуче нисмо успели да добијемо коментар.

Зоран Бабић:
САМО У ОКВИРУ ЗАКОНА


Зоран Бабић, шеф СНС у Скупштини, каже да је прихватљиво све што је у складу с правилима безбедносних служби и проценом угрожености.
Оно што излази из тих оквира не треба ни тражити, а ни испуњавати - наводи он.


#   Лесковац   Драгица Николић   Лебане   Томислав Николић   Горан Јањић   Зоран Бабић   Душан Јањић
@dragicanikolich @predsednikrs @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима