Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Замена паркета у хали "Чаир" пред Европско првенство у кошарци за жене

rssBookmark and Share

Ниш 24.05.2019. Јужна Србија Инфо

Градоначелник Дарко Булатовић и већник за спорт Бранислав Качар обишли су Спортску халу Чаир у којој је у току замена паркета у склопу припрема за предстојеће Европско првенство у кошарци за жене чији је Ниш један од домаћина.

Замена паркета у хали "Чаир" пред Европско првенство у кошарци за жене

”Постојећи паркет је стар више од 8 година. Неколико пута је оштећен у поплавама у хали, али и од бројних концерата, сајмова и манифестација које су такође нанеле оштећења, пре свега на конструкцији испод паркета.  Ови радови коштаће око 17 милиона динара, а Ниш ће добити услове за одржавање врхунских спортских манифестација”, појаснио је већник Бранислав Качар.

Градоначелник Булатовић је истакао да је ово важан пројекат за нишки спорт, и да је то само део онога што Град чини и улаже у  развој спорта.

”Замена паркета биће завршена до 10. јуна како би све било спремно за мечеве на Првенству Европе. Ово, међутим, није све. Ускоро завршавамо и најсавременију стрељану у Чаиру. До краја јуна очекујемо и грађевинску дозволу за стадион и наставак радова на њему. ПОчеће и друга фаза сређивања терена у Ровчету и низ других мањих пројеката у свим деловима Ниша. Велика средства улажемо у спорт и спортску инфраструктуру, и мислим да све бољи резултати које наши клубови постижу то и оправдавају”, поручио је Градоначелник Ниша.


#   Ниш   Дарко Булатовић   Чаир СЦ   Бранислав Качар   паркет
@DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима