Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Змија се завукла под ауто у Нишу, извлачили је два сата

rssBookmark and Share

21.07.2014. Блиц

Мала драма одиграла се данас у Нишу пошто се на Булевару Немањића између зграда 5 и 7 испод паркираног аутомобила завукла змија. Извлачење женке рептила трајало је пуна два сата.

Змија се завукла под ауто у Нишу, извлачили је два сата

Грађани су приметили змију, одмах позвали полицију која је уз помоћ за безбедно хватање гмизавца ангажовала волонтере "Зоо планета".

- То је била женка смука дугачка 1.53 метра.То није отровна змија. Завукла испод поклопца резервоара. Ми смо се подвлачили испод аутомобила, али нисмо успели да дођемо до ње. Звали смо "Паркинг сервис" да дођу и подигну кола, како би смо извукли змију. Одбили су рекавши да то није безбедно за њихове раднике. Онда је полиција одвукла кола до оближњег ауто-сервиса. Ту смо извукли змију. Уз помоћ полиције одвезли смо је изван Ниша и пустили у природу - рекао је за "Блиц" Душан Стојановић председник "Зоо планета".

Нишлија Миодраг Буковац испричао је да је ситуација била врло напета јер се много деце играло на оближњем игралишту.

- Деца су се уплашила јер није баш згодно кад знате да је у близини змија. Нисмо знали ни да ли је отровна. Ипак, све се срећно завршило захваљујући волонтерима „ Зоо планета“ и полицајцима - напоменуо је он.

 


#   полиција   Паркинг сервис   ЗОО Планет (орг)   смук   змија   Душан Стојановић
@zooplanetnis @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима