Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"E-play" новим спотом обрадовали публику

Bookmark and Share

11.12.2017 Б92, Јужна Србија Инфо

E-play је објавио нови сингл “Срешћемо се неки други пут” који је уједно и најава њиховог петог студијског албума.

"E-play" новим спотом обрадовали публику

Након радијске промоције, бенд је одлучио да своју публику обрадује и спотом. Директор фотографије и режисер је веома талентовани Лука Трајковић, асистент режије - Никола Полић, монтажер - Бојан Дмитрашиновић, сценограф - Нађа Трајковић, а као главни глумац појављује се Младен Вуковић.

“Један део спота снимљен је у Београду, а други део у царинској зони у Сремској Митровици и хвала свим запосленима у царини који су били са нама тог дана. Како је снимање било у свитање, знам да им није било лако да устану у 3 ујутру и дођу на радно место пре радног времена. На снимању смо се прилично смрзли, али смо хтели да добијемо то природно сивило и плаветнило које је замислио наш сниматељ Лука Трајковић”, изјавила је Маја Цветковић поводом новог спота.

Песма “Срешћемо се неки други пут” је снимана у студију “Сиена”, а аудио продукцију потписује Воја Аралица. Управо због великог задовољства како је песма испала у студију, бенд је приоритет дао радијској промоцији што у данашње време и није редовна појава.

“Намерно смо мало одложили емитовање спота на интернету и било нам је баш занимљиво да пратимо фанове који су били збуњнени нашом кампањом да желимо да оживимо радио и да се сингл прво заврти на радио и тв станицама. Испало је супер, пошто су нам људи стално писали и коментарима није било краја. Људи су просто навики да једним кликом дођу до свега што их занима. Ми смо их овим потезом позитивно збунили - морали су да прате одређене радијске и тв емисије”, закључила је Цветковић.

Маја, Трут, Немања и Кика су тренутно у студију са продуцентом Војом Аралицом где снимају свој нови албум који најављују за 2018. годину.

 

video...

Коментара: 0


#   рок музика   E-Play   Маја Цветковић
@eplayband @
[ Додај коментар ]