Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Одржан 25. Фестивал дечје песме "Златна пчелица": Млади таленти засијали на сцени

rssBookmark and Share

Ниш 17.03.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

У петак је у Дому Војске одржан 25. Фестивал дечје песме "Златна пчелица", где се око 60 малишана из свих вртића ЈПУ "Пчелица" надметало за престижну награду.

Одржан 25. Фестивал дечје песме "Златна пчелица": Млади таленти засијали на сцени

У конкуренцији од 11 такмичарских композиција, победник фестивала је заједнички наступ песме "Планета", коју су отпевали Катарина Стојковић, Лана Везенковић и Ива Пујовић.

Манифестацију је затворила топла порука упућена публици са бине: "До следеће године растите, певајте и волите се", истичући тако дух заједништва и љубави који су обележили ову свечаност.

Прво место, поред заједничког наступа апсолутних победника су освојили Срна Милетић, Теодор Катић, Лена Живковић и Огњен Мишић за песму "Чудна шума". Друго место заузели су Дамјан Перић и Уна Тасић са нумером "Тајна", док су треће место освојили Тара Тодоровић и Ива Степановић за песму "Звоне наши звончићи".

На фестивалу је наступио велики број разноликих извођача, од солиста до дечијег хора и оркестра, одлуком да многа деца наступе заједно како би сви имали прилику да се покажу.

Директорка "Пчелице", Снежана Митић, изразила је задовољство што је могла да ради на организацији фестивала са предшколцима од новембра, истичући важност улоге предшколског образовања у формирању здравих личности.

Фестивал "Златна пчелица" још једном је потврдио своју важност у неговању уметничког израза код најмлађих, остављајући дубок утисак на публику и отварајући врата новим генерацијама талената.


#   Ниш   деца   Пчелица ПУ   Златна пчелица фестивал   Светлана Митић
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима