Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Изнајмила аутобус и честитала Нову годину момку из Ниша

rssBookmark and Share

Ниш 04.01.2018. Бета

Млади глумац из Ниша Дарко Радојевић може се похвалити вероватно најоригиналнијим поклоном добијеним за Нову годину, а за то се побринула његова девојка, такође глумица, Сара Капунац (23) из Панчева.

Изнајмила аутобус и честитала Нову годину момку из Ниша

Сара је изнајмила аутобус "Ниш-експреса" и другог дана ове године приредила незаборавну вожњу за њих двоје, Деда Мраза и двоје пријатеља.

"Дарко је имао пробу у Студентском академском позоришту, а друг пресвучен у Деда Мраза је ушао унутра, пребацио га преко рамена и донео у аутобус. Ми остали смо били сакривени иза седишта и када смо кренули да се возимо, почели смо да се један по један појављујемо", изјавила је Сара за агенцију Бета.

Вожња градом потрајала је шест сати и за то време су Дарко, Сара и њихови пријатељи прешли 110 километара.

На идеју да изнајми аутобус Сара је дошла због тога што је њихово познанство почело тако што је Дарко погрешио аутобус.

"Уместо у аутобус који из Новог Сада иде до Београда, Дарко је ушао у аутобус који иде до Панчева. Седео је иза мене и нисам га у почетку примећивала док није почео да с неким разговара са типично нишким нагласком", изјавила је Сара.

На путу до Панчева Сара и Дарко су схватили да имају пуно тога заједничког, почев од тога да је она у то време студирала глуму у Мексику, а он је у Новом Саду полагао пријемни за глумачку академију.

"Дарко је примљен на академију у Новом Саду, а ја сам студије глуме и психологије наставила у Шпанији. Виђамо се што чешће можемо, заједно радимо на томе да оснујемо Путујуће позориште", казала је Сара.

Аутобус са Деда Мразом није једино изненађење које је млада Панчевка приредила свом момку.

Прошлог лета замолила је своје пријатеље широм света да се сликају са папиром на којем пише "Сара те воли више од..." и у наставку је писало име земље у којој је фотографија настала.

У видео клипу који је направила од тих фотографија налазила се и слика Даркове мајке која је у нишкој Тврђави држала папир на коме је писало "јер је њен цео свет овде".

Коментара: 0


#   Ниш   аутобус  Нова година  позориште   Ниш експрес   Панчево  Дарко Радојевић  Сара Капунац
@
[ Додај коментар ]