Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Спектакуларан концерт групе "Рибља чорба" у Нишу: Дан жена прослављен уз незаборавну музику генерација

rssBookmark and Share

Ниш 09.03.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

У петак вече, Трг краља Милана у Нишу претворио се у центар неизмерног узбуђења док су легенде југословенског рокенрола, група Рибља чорба, предвођена харизматичним Бором Ђорђевићем, одржали спектакуларан концерт поводом Дана жена.

Спектакуларан концерт групе "Рибља чорба" у Нишу: Дан жена прослављен уз незаборавну музику генерација

Празнично расположење испунило је атмосферу већ од раног поподнева, док су се обожаваоци окупљали како би доживели овај музички догађај. Када је вече напокон дошло, трг је буквално затресао звук омиљених хитова ове легендарни групе, док је публика певала углас, подижући енергију до неслућених висина.

Бора Ђорђевић, као увек, није разочарао своје фанове. Његова харизма и енергија на бини били су неодољиви, док је публика високо у небо подизала своје руке и певала рефрене који су обележили генерације.

Концерт није био само прилика за музичко уживање, већ и за прославу женског пријатељства, снаге и доприноса. Данашњи датум, 8. март, додатно је ојачао ову поруку заједништва и подршке женама широм света.

"Ово је наша мали гест према женама које свакодневно дају свој допринос друштву, породици и уметности", изјавио је Ђорђевић након концерта. "Њихова снага и неисцрпна енергија инспиришу нас да будемо бољи и да се боримо за боље сутра."

Овај концерт ће остати упамћен као један од оних тренутака када је музика спојила људе различитих генерација и позадина, подсећајући нас на моћ заједништва и радости које нам пружа уметност. Група Рибља чорба и Бора Ђорђевић још једном су потврдили свој статус као незаобилазни стубови југословенске музичке сцене.


#   Ниш   Бора Ђорђевић   Рибља чорба група   Трг краља Милана   Дан жена
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима